Referentie Jelle ten Rouwelaar

Oud-speler van o.a. PSV en Nac Breda. 

Daar zat hij, grote stoere kale man met glimlach van oor tot oor!
Ik was iets later binnen gekomen door een file en gaf iedereen een hand en dus ook Bart! Hier begon ons verhaal na 10 min zei hij ineens tegen mij, ben jij een open mens? Waarop ik antwoordde ja dat ben ik volgens mij wel, na 10 sec aarzeling bij Bart zei hij ik voel dat niet bij jou!! En ineens zat ik daar volop in twijfel over mijzelf.

Wat ik hier mee wil aangeven en eigenlijk wat Bart mij heeft geleerd, wees open bij je eerste ontmoeting want je krijgt er heel veel voor terug !!! En dat gebeurde ook in de groep, wat ik nog nooit mee had gemaakt in een groepsgesprek: DE JONGENS WAREN OPEN.

Ze vertelden hun problemen waardoor iedereen in het team elkaar ging accepteren, wie ze diep van binnen zijn!!
Bart bedankt voor deze geweldige les want dat was het zeker voor mij en voor het team !!!