Referentie Joey Suk

Speler van Go Ahead Eagles. 

Ik heb de samenwerking met Bart erg goed ervaren. Een enorm sympathieke grote man,
dat was mijn eerste indruk op het moment dat hij met Paul Bosvelt de spelershome binnenkwam.
Hij gaf direct een speech waarin hij zich erg open stelde, dat soort dingen waardeer en respecteer ik.
Het ging erg slecht met de club en het team, we hadden veel teleurstellende resultaten.
Hij ging veel gesprekken aan met spelers die het nodig hadden, hun verhaal kwijt konden en zorgde ervoor dat de spelers ondanks de teleurstellende resultaten elkaar motiveerden en positief bleven we hadden elkaar nodig dat was Bart zijn motto.
Door Bart zijn aanwezigheid stelden de jongens zich meer open in de groep, hij zorgde ervoor dat er meer acceptatie was in de groep en dat iedereen met kritiek moest omgaan. Ik was altijd blij als Bart in de kleedkamer was, we voerden leuke gesprekken en hadden een goede klik. Soms leek het net of ik hem al jaren kende het is echt mijn maat geworden.
Ik wens Bart heel veel succes in zijn carrière en wat mij betreft kan hij zelf een goeie trainer worden! Een enorme boost gaf hij mij en mijn teamgenoten. hoop dat onze paden nog eens kruisen.