Referentie Jordan Teze

Speler van PSV. 

Ik heb Bart leren kennen via lovende verhalen van mijn goede broeder James fofana. Mijn eerste kennismaking met Bart was tijdens een speech waarin hij zijn verhaal deed. Hij zag mij voor het eerst en durfde gelijk zijn zwakheden te laten zien wat hem sterk maakte. Door zijn levenslessen en wat hij allemaal heeft meegemaakt wil hij ons de goede kant op duwen. Een goeie gozer uit Rotterdam die goed met jonge jongens kan opschieten omdat hij begrijpt wat jonge jongens meemaken en omdat hij begrijpt wat er door jonge jongens hun hoofden gaat. Bij het ons team was hij ook een goed verbindingspunt tussen de jongeren en de trainers.

Als je met Bart wil praten kan dat altijd, hij staat altijd klaar. Mijn eerste gesprek met Bart durfde ik ook mijn zwakheden te laten zien en dat was zeer opluchtend, wat ik uiteindelijk nodig heb. Ik denk altijd over heel veel dingen na in mijn hoofd maar dat moet ik niet hebben. Met Bart bespreek ik dat en probeer ik de onnodige dingen samen met hem een voor een uit me hoofd te halen. Zodat mijn hoofd en geest lekker rustig is en blijft. Ik durfde mijn zwakheden vooral te tonen omdat Bart dat ook deed, anders had ik het nooit gedaan. Toffe momenten samen gehad en er gaan er meer komen. En wat het ook vooral is, is dat Bart direct en eerlijk is en er zeker niet om heen draait dus het kan weleens hard aankomen maar hij bedoelt het goed. Je hebt veel aan Bart die je zeker kan helpen! Durf je open te stellen! Vind de juiste mensen om je heen. En ben altijd open en eerlijk dan pas ben je een echte kerel.