Referentie Kingsley Ehizibue

Speler van PEC Zwolle. 

Mijn naam is Kingsley Ehizibue!
Ik ben met Bart in contact gekomen via een goeie vriend van mij John van Rees!
Ik kan me herinneren dat we aan het appen waren en Bart kwam al echt enthousiast, direct en eerlijk over en wou gelijk dingen aanpakken!
Ik dacht eerst nog bij mezelf deze man gaat hard van stapel en we kennen elkaar niet eens!
Mijn eerste gesprek met Bart aan tafel was life changing! Ik ben niet iemand die veel praat of mensen snel in vertrouwen neem!Bij Bart was het echt anders! Het was alsof ik voor het eerst in mn leven iets aan iemand kon vertellen wat me zwaar dwars zit in me leven, me teleurstellingen en verdriet!

Ik praat niet graag over mijn gevoelens of als ik verdriet heb maar ik kon aan Bart alles vertellen zo goed voelde het! Het is alsof ik hem al jaren ken! Hij straalt zoveel energie uit en liefde! Ik zie Bart zelf niet echt als een mental coach, hij is iemand met een luisterende oor hij geeft echt om wie jij bent als persoon en niet om wat je doet of welke masker je op hebt! Je kan helemaal jezelf zijn bij hem! Hij kan wel heel direct over komen en dat komt soms hard aan! Ik merk soms als ik met dingen zit dat ik het nog moeilijk vind om te delen, maar stap voor stap komt dat wel! Al met al Bart is iemand die heel bijzonder is! Ik ben blij dat hij in me leven is gekomen want hij betekent veel voor me!