Referentie Mauro Savastano

Speler van AZ Alkmaar. 

In de tijd dat ik een half jaar aan Go Ahead Eagles werd verhuurd heb ik Bart leren kennen. Ik stond onder contract bij ajax en ik moest heel erg wennen toen ik bij Go ahead kwam. Het team draaide niet zo lekker het eerste seizoenshelft dus er moest wat recht gezet worden maar dat lukte niet echt.
Ik was veel geblesseerd en ik zat niet echt lekker in mijn vel en dat merkte bart.
Hij wilde een gesprek met mij aan gaan en dat heb ik ook gedaan. In het gesprek heb ik mijn gevoel kunnen uiten bij hem en heeft hij mij vertelt dat ik altijd in me zelf moet geloven en heel hard moet werken, elke dag en elke training! Het gesprek heeft me heel goed gedaan. Nu ik niet meer bij Go Ahead zit denk ik vaak aan de woorden van Bart en herriner ik mezelf door te gaan ook al zit ik met teleurstellingen.

Bedankt vriend!